Küldetés

A Swicon azzal a céllal hozta létre a Swicon Innovációs díjat, hogy a fiatal – középiskolás és felsőoktatásban részt vevő – tehetségek számára lehetőséget biztosítson arra, hogy megmutassák, milyen remek ötleteik vannak, amelyekkel trendibb, szebb, jobb az élet. A Swicon, – mint a hazai IT-ipar szereplője, a legizgalmasabb, leginnovatívabb megvalósítható pályamű életútját végigkíséri, és karrierlehetőséget is kínál az ötletgazdáknak.

Swicon IT Innovációs Díj

Swicon IT Innovációs Díj A Swicon keresi azokat a tehetséges fiatalokat, akik vallják, hogy jó ötletek nemcsak a legnagyobb cégek kreatív osztályán születhetnek, és szívesen meg is mutatnák nekünk a bennük rejlő potenciált. Pályázatunkat az alábbi kategóriákban hirdetjük meg:

  • Swicon Középiskolás Innovációs Díj
  • Swicon Felsőoktatás Innovációs Díj

A pályázatba olyan ötletet várunk, amely kapcsolódik az informatikához, a technológia alkalmazása mindenképp része az ötletnek és újszerű, egyedi, még nem létező.

Csak olyan jelentkezők regisztrációját fogadjuk el a versenyen, akik aktív tanulói/hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek.

Jelentkezési határidő: 2016. 03. 31.

Jelentkezés módja: rövid regisztráció az oldal alján a “Jelentkezem” gombra kattintva, majd pályázat beküldése a megadott határidőig.

Elvárások

A sikeres pályázat érvekkel alátámasztott választ ad az alábbi kérdésekre:

  • Mi indokolja a megoldás létrehozását – meglévő megoldás továbbfejlesztését?
  • Mitől kiemelkedő, egyedi, új az ötlet?
  • Milyen cél elérésben segít az innovatív elem, miért épp ezt a megoldást kell alkalmazni?

Díjak

Első díj egy iPhone 6 valamint egy Android tablet a középiskolás kategóriában, a felsőoktatási kategória esetében pedig valamint munkalehetőség a Swicon Zrt. Kutatás-Fejlesztési divíziójában.